12-го вересня вночі на залізничному перегоні "Зачепилівка-Красноград" біля села Степове Харківської області сталося зіткнення пасажирського потягу сполученням "Дніпро-Красноград" із вантажними вагонами, є потерпілі.   

Читайте також: На Волині вантажний потяг збив чоловіка, який заснув на колії

Внаслідок події чотири вагони з дев’яти зійшли з колії та перекинулися. Двоє 64-річних та один 68-річний пасажири приміського потягу із забоями тулуба і саднами, а також  42-річний працівник залізниці із переломом кінцівки звернулися за медичною допомогою до місцевої лікарні, повідомляє прес-службаполіції Харківської області.

Стан здоров’я потерпілих задовільний, після надання медичної допомоги вони були відпущені. Всього у потязі "Дніпро-Красноград" знаходилось 19 осіб, з них 14 пасажирів та 5 членів поїзної бригади.

Читайте також: Тіло спалахнуло і впало вниз: дитину вбило струмом на даху вагона у столиці

Як повідомив начальник Красноградського ВП Олексій Стрілець, інформація за вказаним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального Кодексу України.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter