У Борисполі патрульний поліцейський наїхав на дитину на пішохідному переході.

Читайте також: Помер хлопчик, якому в голову стріляли поліцейські

Про це повідомили у прес−службі патрульної поліції міста.

"17 травня, близько 17−ї години, екіпаж патрульної поліції рухався вулицею Шевченка у місті Бориспіль. Перебуваючи за кермом службового авто Toyota Prius, патрульний поліцейський, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебували пішоходи, не зменшив швидкість, не зупинився, щоб віддати перевагу пішоходам, чим порушив Правила дорожнього руху та скоїв наїзд на хлопчика", − йдеться у повідомленні.

Як зазначається, інцидент стався біля будинку, де живе дитина. Патрульні відвели хлопчика додому, де мати самостійно оглянула сина і, побачивши, що тілесні ушкодження відсутні, від надання медичної допомоги відмовилася.

Своєю чергою керівництво управління патрульної поліції в Київській області провело перевірку за цією подією та неодноразово спілкувалося з батьками хлопчика.

За результатами перевірки було встановлено, що пішохід не отримав жодних тілесних ушкоджень та не звертався до медичних закладів.

"Інше майно, а саме самокат, а також службовий автомобіль, механічних ушкоджень із матеріальними збитками не зазнали. Враховуючи це, 21 травня щодо патрульного, який керував транспортним засобом, було винесено адміністративну постанову за ч.1 ст.122 (Ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах)", − уточнили у відомстві.

Окремо наголошується, що 22 травня до патрульного, який перебував за кермом службового авто, за вчинення дисциплінарного проступку застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді суворої догани.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook