Львівські патрульні впродовж доби затримали три групи мешканців Закарпаття, які причетні до крадіжок. Два злочини відбулися у Франківському районі міста, третя подія – у Галицькому. До їх вчинення причетні три різні групи мешканців Закарпаття.

Про це пише "Zaxid. net".

Читайте також: "Щоб ти здох", – циганка проклинала охоронця супермаркету на Волині

У вівторок, 17 квітня, екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення, що на території поблизу Цитаделі у Львові помічено осіб, які викопують метал та вантажать його в автомобіль.

На місці події патрульні зустрілися із заявником, який працює неподалік. Чоловік розповів, що вже декілька днів неподалік від хреста, який встановлено в пам'ять жертв колишнього концентраційного табору "Шталаг-328", група осіб із металошукачами викопує метал. Поруч інспектори побачили вантажний автомобіль. Біля нього стояла група людей, які почали втікати, коли побачили патрульних. Їх наздогнали. В кузові автомобіля виявили метал, кирки, лопати та два металошукачі. Чоловіки розповіли, що таким чином заробляють на життя.

На місце події викликали слідчих. Осіб встановили в базі даних, вони виявилися мешканцями Закарпатської області.

Читайте також: Напівголі цигани шокували людей поведінкою у поїзді – вражаючі фото і відео

Інше затримання відбулося у вівторок увечері на вул. Хімічній.

Патрульні отримали повідомлення, що троє осіб відібрали в жінки гаманець та втекли. Інспектори виявили злочинців неподалік палацу ім. Гната Хоткевича. Їх затримали, проте гаманця при собі жінки не мали.

На місце підійшла потерпіла і вказала особу, яка забрала гаманець. Осіб встановили в базі даних, ними виявилися мешканки Закарпатської області. Жінок доставили до Шевченківського відділу поліції та передали слідчим.

Також уночі під час патрулювання в Шевченківському районі міста патрульні помітили групу осіб із велосипедами. Їх зупинили та попросили показати документи. Чоловіки – мешканці Закарпатської області. Походження велосипедів вони не змогли пояснити, а тому їх доставили до відділу поліції для встановлення всіх обставин справи.

Читайте також: Цигани нападають та грабують людей у центрі Львова

Також, жителів столиці обурило поводження циган у метро. При вході на одну зі станцій метрополітену група ромів проходили через турнікет, не оплачуючи проїзд. Про інцидент на сторінці Солом’янського району в Facebook написала Марія Меланич.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook