30-річна українська акторка театру й кіно Наталія Денисенко разом з чоловіком Андрієм Федінчиком хворі на коронавірус. Зіркова сім'я вже другий тиждень бореться з важкою формою COVID-19. 

Читайте також: "За що артистам жити?": Оля Полякова влаштувала скандал в ефірі з Ляшко (відео)

Популярна українська актриса Наталія Денисенко на особистій сторінці в інстаграмі поділилась невтішними новинами. Знаменитість зізналась, що її сім'ю не оминув коронавірус. Позитивний ПЛР-тест вона, чоловік актор Андрій Федінчик та мама зірки "Кріпосної" отримали ще два тижні тому. Проте за цей час симптоми хвороби не відступили, тому лікування родини триває. 

Пекельні симптоми коронавірусу в сім'ї Наталії Денисенко

Акторка припускає, що інфікуватися COVID-19 могла від родичів у Чернігові, звідки понад два тижні тому забирала маленького сина Андрія. Після повернення до Києва разом з мамою і коханим вона здала ПЛР-тест, який показав позитивний результат.

Спочатку хвороба протікала як легка застуда, але згодом зіркова сім'я відчула важкі симптоми коронавірусу. До шаленої слабкості додалася двостороння пневмонія, з якою найскладніше бореться 62-річна мама акторки. 

Читайте також: Був інсульт, а став COVID: волинянина поховали у мішку, а спецкостюми робочих вкинули до ями (відео)

"Сказати, що ми в пекельному стані, це нічого не сказати. На четвертий день у всіх нас діагностували двосторонню пневмонію. Бувають дні, коли складно навіть просто ходити. Просто не можу передати це відчуття безсилля", – розповіла Наталія Денисенко. 

На щастя, зіркова сім'я не встигла заразити нікого, з ким контактувала в столиці після повернення з Чернігова. У 3-річного сина подружжя Андрія також немає симптомів COVID-19. 

"Єдиний "живий" з нас – це наш маленький Андрійко, весь цей час він, як маленька мавпочка під замком, бігає і стрибає по квартирі, у нього ніяких симптомів і ускладнень уже 10 днів", – наголосила Наталія Денисенко. 

Акторка розповіла, що вони з мамою і чоловіком сумлінно продовжують лікування. Подружжя прагне якнайшвидше повернутися на знімальний майданчик, адже через їхню недугу робота над проєктом зупинилась. Сім'я сподівається на швидке одужання, однак наразі жодних втішних прогнозів лікарі не дають. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook