Допоки ні Рівненська обласна, ні міська організації політсили "Слуга народу" не мають керівників, зате 20 лютого, в кращих традиціях ЗЕ-команди був обраний керівник штабу партії президента області. Ним став Юрій Ліпський, колишній очільник "КВН Рівненщини" і діючий керівник "Ліги сміху".

Читайте також: У "Слузі народу" визначили куратора місцевих виборів на Волині

Про це він сам повідомив у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

"Мене офіційно обрано керівником штабу Рівненської обласної організації політичної партії "Слуга Народу". Я усвідомлюю всю відповідальність та важливість цієї посади та обіцяю докладати максимум зусиль в процесі роботи. Я горджусь бути частиною такої потужної команди та буду робити все можливе, щоб вона зміцнювалась на благо Рівненщини і України! Щиро вдячний, друзі, за довіру та підтримку!", – зазначив Юрій Ліпський.

Читайте також: Кінець епохи бідності: депутатка від "Слуги народу" "засвітила" у Раді брендову сумку (фото)

Нагадаємо, що у кожному регіоні вирішено призначити "уповноважених", які будуть готувати партію "Слуга народу" до виборів – від допомоги в підборі кандидатів до відповідальності за підсумковий результат. Про це повідомили декілька джерел у партії "Слуга народу". Куратором по Волинській області став Андрій Задорожний.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook