У п’яницю, 8 травня, розпочався зворотній відлік часу до відставки голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка та його донецької команди гастролерів із бандитськими замашками.

Читайте також: "Жрать хатітє, да?": як у Волинській ОДА чиновники зустрічали журналістів

Про це заявив голова волинської "Свободи", голова одноіменної фракції у Волинській обласній раді Анатолій Вітів у Facebook.

"Піврічне перебування Погуляйка на Волині ознаменувалося хамством, некомпетентністю та перетворенням обласної державної адміністрації у прохідний двір для сумнівних осіб. Вчора всі волиняни мали можливість спостерігати бикування підлеглих очільника області по відношенню до журналістів. Такого в історії Волинської області ще не було.

Очевидно, Юрій Погуляйко і його свита забули, де вони перебувають. Переплутали Волинь з Донбасом. Думають, що схопили Бога за бороду і почуваються тут наче царьки. Хочу розчарувати їх: вони живуть у вигаданій реальності. Їх методи управління та спілкування ще можуть діяти на території ДНР і ЛНР чи у Російській Федерації. Але Волинь такого не прощає і не пробачає", – зазначає депутат.

Читайте також: У голови Волинської ОДА – новий заступник родом із Донецька (фото)

Нагадаємо, що заступники голови Волинської обласної державної адміністрації, яких делегували керувати областю з буремних Донецька та Луганська, лихословили до місцевих журналістів, говорили непристойності та вивертали кишені. А все для робилося для того, щоб не пояснювати, де у цих кишенях взялися мільйони. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook