Команда керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського зафіксувала на фото і відео декілька автомобілів із тонованими вікнами, які постійно стежать за пересуванням кандидата в президенти. Кварталівці викликали поліцію, утім ті виявилися безпорадними. 

Читайте також: Челендж Зеленського "Я – клоун" підірвав соцмережі

За словами свідків інциденту, згодом не на камеру копи зізнався, що у машині були співробітники СБУ. Але у відомстві причетність заперечують.

У машині із тонованими вікнами і навіть лобовим склом та із постійно змінними номерами хтось постійно здійснює супровід та пильнує команду Володимира Зеленського в Одесі, куди він прилетів на зйомки наступного сезону програми "Ліга сміху".

Про те, що кандидат у президенти став об'єктом стеження його команда помітила одразу. Кажуть, що вже із аеропорту хтось "сів їм на хвіст". І так упродовж кількох діб. Спочатку кварталівці влаштували самостійне спостереження за "непроханими гостями", згодом, за їхніми словами, терпець увірвався і вони викликали поліцію. Проте вимоги правоохоронців на те, хто в машині та відкрити вікно – ігнорують.

Читайте також: Стало відомо, хто очолюватиме штаб Зеленського на Волині

Детальніше дивіться у сюжеті ТСН:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook