Українська співачка Ані Лорак здивувала своїм виглядом, який важко назвати натуральним, але це не дивно адже поп-діву не раз підозрювали в захопленні пластичними операціями.

Читайте також: Весілля Потапа і Каменських: з'явилися нові подробиці

Українська співачка Ані Лорак, яка втекла в Росію, опублікувала нове фото, яке жахнуло її фанатів. При цьому в цього разу співачка здивувала шанувальників своєю верхньою губою. Фотографію Лорак виставила на своїй сторінці в Instagram.

В кадрі зірка позує в студії звукозапису. На фото Ані Лорак позує в чорній кофті з глибоким декольте. Артистка зробила губи "качечкою", чим знову налякала своїх підписників.

"Я знову пишу музику. Відчуваю звуки глибоко, і мені не терпиться поділитися з вами моєю новою піснею. Ви чекаєте?" – написала вона.

Користувачі мережі почали активно коментувати цю фотографію. Більшість підписників зірки жахнулися її зовнішнім виглядом. Так, багато хто звернув увагу на її дивного вигляду губи, а також порівняли Ані Лорак з іншими зірками естради, які застосовували на собі пластичні операції:

"Куряча попка як у всіх….", "Яке ти стала страховисько. Цей рот просто кошмар", "Перестаньте збільшувати губи! Цим псуєте свою красу!", "Обличчям схожа на Машу Распутіну", "Не чіпайте більше обличчя у косметологів", "Що косметичні процедури життєдайні з красою роблять…", "Перестаньте гримасувати. Будьте природніше.", "Губки-це вже занадто!!! Вас природа обдарувала незвичайним талантом і красою( коригувати Вам нічого, перестаньте псувати себе, будь ласка".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook