Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця висловив свою думку стосовно не призначення виборів мера Луцька.

Читайте також: Лучани вимагають у Верховної Ради призначити вибори міського голови

Про це йшлося під час програми "Відкрита влада" у прямому ефірі на ТРК "Аверс" 26 вересня.

"Мені не відомо нічого про ці вибори, я навіть не задумувався про те, хто буде йти на ці вибори. Я вже замучився всіх просити, аби нам призначили вибори, що я не думаю, хто", – відповів очільник облради на запитання стосовно того, хто буде висувати свою кандидатуру.

"Я хочу щоб місцева влада працювала чесно, відкрито, щоб не брали хабарі. Я хочу щоб кожна копійка йшла з користю на розвиток міста, а те, хто буде очолювати Луцьк, давайте дочекаємося призначення виборів", – підкреслив Ігор Палиця.

Читайте також: Луцьк може надовго залишитись без мера через відсутність кандидата у "БПП "Солідарність"

Відзначимо, що народні депутати від президентського "Блоку Петра Порошенка "Солідарність", які складають більшість у парламенті, кілька разів провалювали голосування за призначення виборів мера Луцька.

Також Ігор Палиця висловив думку про те, що такі дії депутатів президентської партії зумовлені тим, що у них немає кандидата на посаду мера міста, який зміг би перемогти у виборах.

"Не факт, що на вибори міського голови піде хтось від партії УКРОП. Може просто піде людина, яку будуть підтримувати лучани – представник всіх партій", – підсумував голова Волинської облради.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter