У Львові під час руху під автомобілем BMW спрацювала вибухівка. Найімовірніше, це була граната. Вибух стався під передніми пасажирськими сидіннями. В результаті вибуху було пошкоджено автомобіль і дорога, ніхто не постраждав. Про це повідомили УНН джерела в правоохоронних органах.

Читайте ткож: Пов'язаний з гральним бізнесом депутат Луцькради пожертвував поліції 500 тисяч грн

"15 травня, близько 10.20 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 47-річного львів’янина, власника автомобіля "БМВ", про те, що на вулиці Трускавецькій у Львові стався вибух під його автомобілем", – йдеться у повідомленні поліції.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та експерти-вибухотехніки.

Водночас видання Zaxid.net зазначає, що йдеться про засновника та директора компанії "Парус Девелопмент" Олега Манзія. За інформацією журналістів, підірване авто зареєстроване на львівського забудовника.

Читайте також: Вибух у дворі депутата Волиньради: поліція показала місце інциденту і почала розслідування

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 (замах на злочин) ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Санкція статті передбачає позбавленням волі терміном від десяти до п'ятнадцяти років, або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

Правоохоронці встановлюють обставини події та причетних до скоєння цього злочину.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook