Вранці, 11 грудня, в Одеській міській інфекційній клінічній лікарні помер 1,5-річний хлопчик.

Читайте також: Секс-скандал в українській школі: діти самі зняли гей-порно (відео)

Батьки звинувачують лікарів, які не можуть вказати причину смерті. Лікарі стверджують, що зробили все можливе і діяли згідно з правилами. Про це повідомив батько померлої дитини Олександр Ластовський, передає УСІ.

За його словами, спочатку дитини з бронхітом лікували в лікарні №3, однак потім його направили в міську інфекційну клінічну лікарню на Пастера, 5. В інфекційній лікарні йому діагностували двостороннє запалення легенів і почали лікування.

За словами батьків, під час лікування до їхнього сина підселили дитину із кором. Цією інфекцією заразилися і дорослі, і діти в палаті. Кір разом із запаленням легенів дав ускладнення і дитину поклали в реанімацію. Протягом трьох днів, які дитина перебувала там, батьків запевняли, що він йде на поправку і "у нього все добре".

"Вранці ми приїхали і нам сказали, що дитина померла уві сні. Причину нам не сказали, – розповів Олександр Ластовський.

Читайте також: Рецидивіст ґвалтував 9-річного хлопчика у Дніпрі

Батьки написали заяву в правоохоронні органи.

У хлопчика ще в дитячій лікарні №3 був контакт з хворим на кір. Через це до нього дійсно підселили дитину з таким же діагнозом, проте потім, все ж, відселили.

"Дитина вже видужала від першого запалення легенів, але через кір у нього знову почалася пневмонія в результаті якої він помер", – каже головлікар міської інфекційної клінічної лікарні Світлана Лаврюкова.

Вона зазначила, що дитина не була щеплена від кору і ніякого профілактичного лікування до цього не проходила.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter