Своїх потенційних жертв зловмисниця знаходила на сайті знайомств. На цей час доведена причетність підозрюваної до двох протиправних епізодів.

Читайте також: У Луцьку затримали злодія, який викрав "iPhone" у черзі в супермаркеті (фото)

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

 

Оперуповноважений Шевченківського управління поліції Максим Чечоткін розповів, що протягом тижня у Шевченківському районі столиці від дій жінки постраждало двоє чоловіків. Спритниця через сайт знайомств домовлялася з іноземцями про зустріч. Як правило, побачення  з чоловіками відбувалися у квартирах, де вони жили. У якийсь момент вона підливала їм у алкогольні напої снодійне, а коли вони засинали, обкрадала їх.

"Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, ми встановили місцезнаходження спритниці та затримали її у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На цей час вже доведена її причетність до двох епізодів, але у нас є всі підстави вважати, що ця цифра набагато більша. На даний час із затриманою спілкуються слідчі", – зазначив правоохоронець.

Також оперативники встановили, що у підозрюваної є знайомий, який під час скоєння злочинів виконував роль водія та у подальшому займався збутом викраденого майна.

 

Читайте також: У Луцьку в одному з магазинів злодійка витягла телефон з кишені у жінки (фото)

За місцем мешкання підозрюваної поліцейські провели невідкладний обшук, у ході якого виявили пігулки, а також ємкість із невідомою речовиною. Вилучене направили на проведення експертизи.

 

Досудове розслідування розпочате за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманій повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook