Учора через сильну зливу центр Києва перетворився на Венецію: десятки машин опинилися під водою, у деяких автівках навіть були люди.

Читайте також: У Києві зенітно-ракетна установка "Бук" в'їхала у будинок бізнес-центру

Повінь паралізувала дороги у районі Палацу Спорту і торговельно-розважального центру біля нього, про це пише Український інтерес.

Як говорять очевидці, мінімум у двох автомобілях були заблоковані люди. Один із водіїв заліз на дах свого авто, яке залило по вікна водою. Щоб видалити воду зі Спортивної площі, водії відкрили люки каналізації, після цього вода почала спадати.

Як повідомляє "Громадське", підземний паркінг ТРЦ був залитий водою "по шию". Там перебувало порад 20 машин. Також непощастило й супермаркету, що розташований на першому поверсі торговельного центру. Його затопило на один-два сантиметри.

Окрім того, повінь була й на вулиці Антоновича. Там ще й прорвало каналізацію.

Рятувальники приїхали на місце події більше ніж за півгодини після першого виклику. Вони помпою почали відкачувати воду з боку бульвару Лесі Українки.

Наразі ж наслідки негоди ліквідовують. Підземний паркінг ТРЦ досі частково затоплений, звідти відкачують воду. Перший та другий поверхи торговельного центру більш-менш сухі, там залишаються автомобілі відвідувачів. На третьому рівні ще по пояс води.

 

 

 

 

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter