Уже 30 листопада під час жеребкування фінальної стадії Євро-2020 збірна України отримає своїх суперників у групі. Після цього надійде нова частина квитків на матчі. Продажу в касах стадіонів не буде, – пише ТСН.

Читайте також: Збірна України у феєричному матчі перемогла Португалію та з першого місця вийшла на Євро-2020

Матчі Євро-2020 приймуть 12 міст. Турнір відбудеться з 12 червня до 12 липня.

Для уболівальників виділено приблизно 2,5 мільйона квитків. Заявки на перші 1,5 мільйона приймалися з 12 червня до 12 липня 2019 року на сайті EURO2020.com.

Навіть якщо конкретна заявка не виграла, уболівальник візьме участь в програмі Fans First. Він отримає лист на електронну пошту, тільки-но з'явиться можливість купити квитки.

У грудні вболівальники збірних-учасниць турніру зможуть купити квитки через свої асоціації. Потрібно відповідати певним критеріям, які встановлять національні асоціації. Детальніше про це повідомлять згодом ось ТУТ. Нейтральний уболівальник зможе подати заявку у грудні і взяти участь в жеребкуванні заявок. 

Читайте також: Жахливі умови та голодування: як живуть африканські футболісти кропивницького "Олімпіка"

Українська асоціація футболу (УАФ) повідомить критетії та кількість виділених квитків для українських уболівальників.

Квитки на Євро-2020 будуть доступні у трьох категоріях. Точне розташування кожного квитка залежатиме від планування стадіонів. Вартість квитків залежить від міста проведення матчу та коливається від 30 євро до 225 євро.

Читайте також: Стало відомо, чому головний тренер ФК "Волинь" Андрій Тлумак подав у відставку (відео)

Як купити квиток на Євро-2020

1. Зареєструватися на  квитковому порталі УЄФА – ТУТ.

2. Подати заявку на розіграш можливості придбати квиток. Одна людина може подати заявку максимум на чотири квитки на один матч. Стежити за інформацією про квитки можна ТУТ.

3. Якщо Ваша заявка виграє, треба буде оплатити вартість квитків до вказаного часу. Квитки надійдуть незадовго до початку турніру на андресу, яку Ви вказали під час купівлі.

Усі відповіді на запитання про продаж квитків уболівальникам збірної України скоро з’являться ТУТ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook