33-річний український бізнесмен розповів про тортури, яким його піддавали співробітники так званого МГБ "ЛНР".

Читайте також: Атовець, який погрожував підірвати волинських обранців, може бути причетний до викрадення та катування людини

Чоловіка били електричним струмом, підвішували, щоденно били, повідомляє прес-служба ГУ НП у Луганській області.

Так, на КПВВ Станиця Луганська до правоохоронців звернувся з проханням про допомогу наляканий та знесилений чоловік, який був одягнутий лише у спідню білизну.

Відійшовши від шоку чоловік розповів, що на тимчасово окупованій території Луганщини працівники так званого МГБ "ЛНР" протягом двох місяців катували його та врешті решт "видворили" з території, що підконтрольна бойовикам на територію підконтрольну українській владі.

Читайте також: На Одещині банда жорстоко катувала фермерів вимагаючи гроші

Під час розмови чоловік розповів, що до початку бойових дій на Донбасі він у місті Антрацит займався власною справою. Коли бойовики захопили місто, він виїхав до родичів у АР Крим. Повернувшись через деякий час до рідного міста чоловік побачив, що його кафе розграбовано, а магазин захоплений бойовиками.

Згодом, їхавши автомобілем з товаришем, їх зупинили співробітники МГБ "ЛНР" та одягнувши на голови мішки доставили до колишньої будівлі СБУ в Луганську, де кинули до підвалу, та майже два місяці намагались вибити зізнання у терактах на території, що підконтрольна "ЛНР" та співпраці зі спецслужбами України.

Зрозумівши, що нічого "повісити" на чоловіка не вдасться, його, не пустивши додому за речами відвезли до КПВВ Станиця Луганська та "виштовхали" на територію підконтрольну українській владі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter