Народний депутат від "Радикальної партії" Дмитро Лінько та екс-радикал Сергій Мельничук після участі в ефірі на каналі NewsOne вирішили суперечку за допомогою кулаків. Конфлікт почався ще під час ефіру на каналі NewsOne під час обговорення теми виключення Мельничука з фракції Радикальної партії ще три роки тому.

Читайте також: У пивному барі Луцька бійка із стріляниною

Зокрема, як розповів під час ефіру Сергій Мельничук, "радикали" зробили копію його депутатської картки, якою голосували за час його відсутності, пише Gazeta.ua.

"Ляшко (нардеп Олег Ляшко, - ред.) давав її комусь із групи, щоб вони голосували за деякий законопроекти. І це теж факти корупції", – сказав він.

У відповідь Лінько назвав Мельничука "тушкою, яка продалася". Мельничук хотів розібратися з противником, але в ефірі їм не дали цього зробити.

"Ви обіцяли народу одне, а самі лягли під Пороха! Ви - сволота!", – заявив Мельничук на адресу партії.


Але після ефіру протистояння продовжилося. У підсумку, у Лінько виявився розбитим носом. Великої бійки не допустили охоронці. А медики одразу ж надали допомогу.

Нагадаємо, Радикальна партія виключила Мельничука зі своїх лав у лютому 2015 роки за "дії, які дискредитують звання народного депутата України, і за порушення присяги народного депутата України".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter