Пропри жорсткий карантин, всупереч здоровому глузду та, наражаючи сотні тисяч лучан на небезпеку, базарники Старому ринку продовжують торгувати прямо з землі продуктами харчування, різними кущами та деревами, хоча, прямо перед ними висить табличка "Торгівля заборонена". Внаслідок такої безалаберності, на вулиці Глушець утворився величезний затор, який навіть у робочий день там небуває.

Читайте також: У Луцьку "Волиньобленерго", "Луцькводоканал" та "Луцьктепло" працюватимуть дистанційно

Про це сайту "Під Прицілом" повідомили очевидці.

Продавці, користуючись ажіотажем, попитом на продукти та панікою людей продовжують "набивати свої кишені", наплювавши на всі закони та заборони. Тому постає питання: чи потрібне таке місце прямо у центрі міста?

Нагадаємо, вчора під час позачергового сесійного засідання Луцької міськради, було прийняте важливе рішення про тимчасове переведення міста на карантин.

Читайте також: Як у Луцьку працюватимуть церкви під час карантину

Окрім того, вчора Президент України звернувся із терміновою заявою, про те, щоб закрити усі місця масового скупчення людей: ринки, ТРЦ, клуби, теарти, тренажерні зали, ресторани, салони краси, сауни, перукарні, стоматологічні поліклініки та інше. Проте підприємцям Старого ринку закони не писані, вони роблять так, як самі хочуть. І байдуже, що через їхню безалаберність та безвідповідальність можуть постраждати люди.

Пам'ятайте! Влада закликає усіх утриматись у самоізоляції та не виходити з дому. Бережіть своє здоров'я!

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook