Затримали кримінального авторитета неподалік місця, де колись відомий радянський розвідник-терорист Микола Кузнецов здійснив замах на гауляйтера України Еріха Коха

Читайте також: На Волині затримали банду, яка викрала з банкомату понад півмільйона гривень

За словами заступника голови Національної поліції України Вячеслава Аброскіна, у Рівному працівники департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції зробили перші кроки по очищенню регіону від численних злочинних угруповань – затримали лідера злочинного угруповання, яке діє на території Рівненської області з 2011 року.

Про дії банди "Федора" можна знімати голлівудський блокбастер. Це злочинне угруповання займалося вимаганням грошей шляхом погроз фізичною розправою, нанесенням тілесних ушкоджень, пошкодженням майна шляхом його підпалу, залякуванням громадян, зокрема, приватних підприємців, з єдиною метою – власне збагачення

Потрапив "під каток" цієї банди й громадянин Італії, який ще в 2008 році прийняв рішення вкласти гроші в ресторанний бізнес на території нашої країні. Він пройшов все, що можливо було пройти: підпали авто, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, після яких ледь вижив, потім підпал приміщення кафе, примушення покинути Україну і залишити все майно покидькам. За цей час він пройшов і наші "чесні суди", втратив жінку, заради якої приїхав з Італії – вона померла. Але він не здавався і шукав правду.

Читайте також: Чоловіка, який боровся з наркобізнесом у своєму селі, розстріляли на Рівненщині (відео)

Нарешті, керівника злочинного угруповання затримали при вимаганні ним 100 тисяч доларів США з чергової жертви.

Постраждалих від рук злочинного угрупування "Федора", яке впродовж 8-ми років тероризувало західний регіон України, просять звертатися до поліції.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook