Як знайти другу половинку і побудувати міцний шлюб? Астрологи розповіли про те, яке ім'я партнера буде для жінки щасливим.

Читайте також: Як зрозуміти, що ви знайшли справжнє кохання

Про це повідомляє "Оглядач".

Так, якщо вас звати Аліна, Анжела, Єлизавета, Світлана або Юлія, швидше за все ви маєте непростий характер через свою емоційність. Вам підійдуть темпераментні чоловіки з такими іменами, як Олександр, Владислав, В'ячеслав, Дмитро, Ілля, Леонід, Руслан і Станіслав.

Дівчата з іменами Любов, Людмила, Марина, Марія, Маргарита і Тамара – чуттєві натури, які вміють впливати на сильну стать, але не зловживають цим. Їм підійде такий чоловік, який буде щиро любити їх і бачити наскрізь, не йдучи на поводу. Щастя цим жінкам принесуть Борис, Володимир, Дмитро, Кирило або Юрій.

Віра, Надія і Катерина вміють стримувати емоції і не показувати їх коханій людині. Але незважаючи на це, вони оптимістичні і життєрадісні. Хороший союз їх очікує з чоловіками на ім'я Олексій, Борис, Валерій, Володимир, Дмитро, Ігор, Михайло, Микола, Руслан, Станіслав і Філіпп.

Власниць імен Анастасія, Анфіса, Ксенія, Софія характеризують як жінок, що звикли жити на широку ногу. Це емоційні натури, тому занадто горді і самовпевнені чоловіки, такі як Петро або Михайло, – їм не пара. Кращі партнери для них – Антон, Артем, Борис, Вадим, Віктор, Володимир, Всеволод, Ігор, Костянтин, Максим, Микита, Роман, Сергій.

Дівчата на ім'я Алла, Анна, Жанна, Яна вміють глибоко відчувати і співпереживати, вони будуть щасливі в парі зі стриманим партнером. Їм підійдуть чоловіки на ім'я Антон, Анатолій, Олексій, Вадим, Віктор, Володимир, Ігор, Костянтин, Павло, Роман.

Валентина, Галина, Євгенія і Олена також вважаються незалежними і цілеспрямованими дівчатами. Але в глибині душі вони, як і інші, мріють про тихе сімейне щастя. Таким дівчатам підійдуть чоловіки зі стійким характером і величезним терпінням. Такі як Єгор, Ігор, Кирило, Петро і Яків.

Читайте також: З'явився любовний гороскоп на січень 2020

Якщо вас звуть Вікторія, Ірина, Кіра або Ніна – оптимальними кандидатами для вас будуть Володимир, Віктор, Георгій, Герман, Євген або Сергій. Дівчата з цими іменами прагнуть тримати баланс між особистим життям і роботою, вони вибирають рівних собі чоловіків, оскільки не люблять підкорятися або, навпаки, бути лідером у сім'ї.

Дарина, Наталія, Ольга і Тетяна характеризуються астрологами як примхливі особистості з мінливим настроєм. Для них підійдуть сміливі чоловіки: Андрій, Анатолій, Антон, Володимир, Віктор, Єгор, Ігор, Микита, Олег, Роман, Сергій, які здатні пом'якшити гарячу вдачу коханої.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook