Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Поліграф підтвердив наміри Савченко щодо насильницького перевороту у Раді

понеділок, 04.06.18  15:33
Поліграф підтвердив наміри Савченко щодо насильницького перевороту у Раді

Детектор брехні підтвердив щирі наміри народного депутата Надії Савченко здійснити повалення конституційного ладу в Україні та її готовність піти на злочини, щоб захопити державну владу.

Читайте також: Надія Савченко припинила голодування

Про це повідомляє прес-служба СБУ. 

Результати дослідження показали, що "Савченко обговорювала плани насильницького повалення конституційного ладу, брала участь у незаконних діях з поваленням конституційного ладу та особисто готувала насильницьке повалення конституційного ладу".

Також поліграф підтвердив, що нардеп обговорювала плани та готувалась до збройного захоплення влади, для чого підшукувала та перевозила зброю.

Зазначають, що свої плани Савченко обговорювала з Володимиром Рубаном (підозрюваний у підготовці теракту керівник центру звільнення полонених "Офіцерський корпус"), Олександром Захарченком ( так званий глава "ДНР"), Олександром Тимофєєвим (так званий "міністр доходів і зборів ДНР").

Зокрема, вона обговорювала зі спільниками плани вбивства керівників держави і особисто розподіляла ролі в замахах.

"Нею був розроблений чіткий план вбивства керівників держави, вона домовлялася зі спільниками, хто і що має робити під час замаху на вбивство керівників держави", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Савченко з’явились одразу три адвокати

Поліграф також засвідчив, що Савченко готувалася здійснити теракт в "Урядовому кварталі" та будівлі Верховної Ради.

Проте експерти не отримали позитивних відповідей на питання: чи бажала Савченко змінити владу в Україні в конституційний спосіб, чи вважає вона діяльність Президента України, народних депутатів України, Прем’єр-міністра України, Секретаря РНБО, членів Кабінету Міністрів України, керівників політичних партій злочинною?

Повідомляється, що у зв’язку з протидією Савченко проведенню експертизи з використанням поліграфу комісія не змогла поставити нардепу всі запитання, а проведення експертизи було припинене.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :