Волинські правоохоронці розшукують сина звичайного пастора, які тримають в страху кілька сіл у Камінь-Каширському районі.

Читайте також: На Волині розшукали зниклого 10-річного хлопчика

Камінь-Каширським ВП ГУНП у Волинській області розшукується гр. Сидорчук Рувим Олександрович, 1991 року народження, житель с. Брониця Камінь-Каширського району та гр. Шахно Леонід Георгійович, 1967 року народження, житель с. Кримне Камінь-Каширського району, інформують правоохоронці.

Вищевказані особи підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст. 342 Кримінального кодексу України.

Якщо Вам відома інформація про місцеперебування вказаних осіб, просимо Вас повідомити на лінію 102.

Читайте також: Чоловік, якого розшукували луцькі поліцейські, попався франківським патрульним

Довідково: 

Стаття 342. Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ з'явилась інформація, що діти звичайного пастора тримають в страху кілька сіл у Камінь-Каширському районі.
 Побиття людей та поліцейських, стрільба зі зброї по домівках людей. Все це їм легко сходить з рук.

Також, у Камінь-Каширську п`яний молодик сильно вдарив головою в обличчя поліцейського. Так він відреагував на зауваження, коли поліція побачила порушення правил дорожнього руху. Зауважимо, що це далеко не перший інцидент, за участі групи цих молодиків. Угрупування, відзначилось побиттям місцевих жителів, поліцейських, системним порушенням закону.

Особою, яка нанесла тілесні ушкодження поліцейському виявився місцевий житель Шахно Іван Костянтинович – племінник пастора, батько якого є одним із членів так званої церковної "двадцятки".

Більше деталей розповідають місцеві жителі. Учасники конфлікту – члени угрупування, яким керують сини місцевого пастора Олександра СидорчукаРувим і Антон.

Додамо, що проти Рувима Сидорчука за кілька днів до цього порушено кримінальну справу за погрозу життю і вбивства людини.

Як повідомлялося раніше, юнаки організували на Камінь-Каширщині угрупування, яке займалось контрабандою, оборудками з незаконним видобутком корисних копалин. Все це супроводжується жорстокими побиттями "незгодних" та залякуванням місцевих жителів.

Ще в 2018 році місцеві скаржились на членів банди, які грубо порушували ПДР та влаштовували гонки на "євробляхах", наражаючи людей на небезпеку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook