Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя.

Читайте також: Леся Нікітюк і Максим Єжов знялися у відвертій фотосесії для чоловічого глянцю (фото, відео)

Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайне фото, на якому постала перед шанувальниками у сміливому вбранні і показала ноги.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Лесі, вона позує сидячи на валізах і закинувши ногу на ногу. Нікітюк постала на огляд публіки в чорному платті в білий горошок, яке досягає п'ят, але при цьому оголює довгі ноги телезірки. Волосся Лесі розпущене і спадає на плечі, а на її обличчі яскравий макіяж. Вона млосно дивиться в камеру, а сама фотографія зроблена в напівтемряві.

Судячи з підпису до фото, Леся Нікітюк відвідала чийсь День народження, а геолокація до фото, свідчить про те, що свято проходило у Fairmont Grand Hotel Kyiv. "Минула ніч була неймовірним святом для прекрасної дами – для дами, яку так сильно любить її чоловік. Я хотіла би, щоб всі ми були так кохані кимось", – підписала фотографію Нікітюк. Шанувальники Лесі не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото. Багатьом сподобалися знімки і вони засипають зірку компліментами. Але є ті, хто радить Лесі бути скромніше.

Читайте також: ''Ви – ганьба української нації!" – Нікітюк різко відповіла на критику в ''Танцях з зірками''

"Шикарна", "Суперстар, красуня, молодчинка, так тримати", "Лесічка, ти бомба", "Леся, так тримати, гламур", "Богиня! Леся, ти найкраща!", "Які ж красиві ноги", "Леся, ти красуня", "Ноги супер, Полякова відпочиває", "Прекрасна Леся", "Суцільна реклама ламінату", "Лесічка, на "Розсміши коміка" ти була класною, справжньою. А зараз Барбі", "Леся, тобі оплески стоячи, але ти починаєш з жиру балдіти вже", "Красу нічим не зіпсувати!", "Ти супер", – пишуть шанувальники в коментарях до фото Лесі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter