Днями у Шацьку відзначили 25 років від дня заснування району. До цієї дати Шацьк підійшов без власної каналізації, клубу, з проблемами доріг та шкіл. Але навіть без цього свято Шачанам вдалося на славу.

Читайте також: Волинський нардеп-олігарх проігнорував визначну подію на своєму виборчому окрузі

У лісовому коледжі Шацька зібралося чимало людей з нагоди 25 річчя району. За сумлінну роботу та вагомий внесок  у розвиток краю голова райдержадміністрації з головою районної ради нагородили найактивніших.

Серед них і помічник народного депутата Степана Івахіва, директор фонду "Патріоти Волині"  Денис П'ятигорець. Самого ж нардепа не було, нещодавно він 2 дні гуляв свій ювілей, то може й втомився святкувати.

За двох чверть століття району святкував його помічник Денис П'ятигорець. Який напередодні свята зустрічався з головою Шацької РДА Василем Голядинцем. Обоє казали, що їх там звело обговорення святкування річниці Шацького краю.

Мабуть розмова була плідною, бо наступного дня у помічника нардепа, Шацьк викликав цікаві асоціації.

Читайте також: Помічник олігарха Івахіва живе у будинку вдови Єремеєва

"Нас, Шацьк зустрічав такими дивами, які я, як житель Запоріжжя, ніколи не бачив. Озера, смажені їжаки, ну це ж просто щось неймовірне, я як комусь розказував, то мені казали це як котят їсти", – розповідав П'ятигорець на сцені.

Детальніше у сюжеті: 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter