Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла, що помічник народного депутата пропонував їй хабар у вигляді квартири.

Читайте також: "Губна помада до губ, а медична реформа від Супрун до сраки" - Москаль (Відео)

Про це Супрун повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, йдеться про помічника лідера "Радикальної партії" Олега ЛяшкаОлександра Богачова. 7 березня детективи Національного антикорупційного бюро України прийшли з обшуками до його помешкання у справі про пропозицію хабара виконуючій обов'язки міністра охорони здоров'я Уляні Супрун. Так, Богачов від імені мера Вишневого пропонував Супрун квартиру в новобудові у Вишневому, якщо вона посприяє в отриманні медичного обладнання для міської лікарні Вишневого.

В. о. міністра наголосила, що яким би дорогим не було медичне обладнання, МОЗ завжди готове допомогти громаді його отримати, якщо в ньому дійсно є необхідність.

"У країні діють чисельні міжнародні фонди, програми донорської підтримки, в бюджетах міст та громад накопичені суттєві бюджетні резерви. Підтримувати запити від міст та медичних закладів щодо отримання необхідного обладнання є частиною наших обов’язків. Для їхнього виконання пропонувати службовим особам хабарі непотрібно. Такі спроби отруюють намагання Уряду відновити довіру суспільства до державної служби. Це також не дозволяє українцям вибратися з темного минулого і розвиватися", – підсумувала Супрун і додала, що уважно стежитиме за ходом слідства.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter