У Луцьку створили "Луцький клуб бороданів".

Читайте також: Сенсація: шеф-редактор Пащенка лишився бороди – ЗМІ. Оновлюється

Ініціаторами створення цього клубу став власник барбершопу "Gentlemen's Club" Микола Кропивницький та помічник народного депутата Ігоря Лапіна Віктор Вальчук

Датою створення чоловіки вибрали День святого Патрика – 17 березня. Цей день є  найбільшим національним святом ірландців усього світу. Адже за легендою у  461 році помер Святий Патрик – перший єпископ, заступник і борець за волю Ірландії.

А за що будуть боротись представники утвореної спільноти у барбершопі, лишається загадкою.

"Луцький клуб бороданів" – це добровільна спільнота за інтересами, створена для популяризації "бородатого" стилю життя, формування позитивного іміджу та об’єднання луцьких бороданів", – йдеться на офіційній сторінці барбершопу "Gentlemen's Club" у Facebook.

"Якщо вірити міжнародним дослідженням, до бороданів більш прискіпливо і підозріло ставляться правоохоронці. Особисто на собі це відчув під час перельотів" – пояснив Віктор Вальчук.

Нагадаємо, що Віктор Вальчук – помічник нардепа Ігоря Лапіна так олишній  представник Центральної атестаційної комісії, що атестувала поліцейських у Луцьку запам'ятався лучанам не своєю активною громадською роботою, а стріляниною по людях. Колись він, у стані сильного алкогольного сп'яніння, стріляв з пневматичного пістолета в перехожих біля супермаркету "Вопак" на Київському майдані. Як пізніше виявилось, Вальчук стріляв у перехожих тому, що йому здалось ніби його переслідують.

Але, як не дивно, всі звинувачення з нього були зняті і прокуратура закрила справу. Адже, за висновком психіатрів він був адекватним, а люди, які постраждали внаслідок цього інциденту, відмовились від будь-яких свідчень. Тож хто посприяв звільненню Вальчука не відомо.

Лучани по-різному відреагували на створення такого клубу: 

Юрій Ричук: Як на мене – трохи дивна ідея. Ну справді, об’єднуватися навколо ідеї "популяризації бородатого способу життя"? Таким самим чином можна створити "Клуб любителів кросівок" чи Т"овариство пошановувачів керамічного посуду"...

Naverns Chudakuli: збиратимуться хлопчики говоритимуть про волосікі.

Костянтин Яворський: Цей клуб ще десь на рік. Мода пройде – поголяться і тільки підкати робити будуть. Понти наше всьо!

Sergij Iskariev: А чому б не створити клуб для любителів голитись в лобковій частині? Лобковій не від слова лоб...

Паша Аладін: може ще клуб піздюків створити в нас їх набагато більше!!!!

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter