Жителі двох вулиць у Ковелі на Волині стверджують, що їхніх котів виловлює і вбиває сусід. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте також: "Ваш родич у поліції": мешканець Луцька віддав шахраям величезну суму

За їхніми словами, чоловік вбиває котів, бо вважає їх найбільшим ворогом для голубів, яких розводить.

Поранених тварин не раз діставали з капканів, а також мертвими виловлювали у місцевій водоймі. На кількох вулицях міста котів майже немає. Вони зникають посеред дня. Маленького Пушика власниця лише на кілька хвилин виносить на двір і одразу ховає до хати. Місцеві розповідають, що бояться випускати пухнастих, бо о за кілька років їх зникла чи не сотня.

Люди переконані, що котів вбиває їхній сусід. Мертвих тварин виловлювали на місцевій водоймі. "Він погрожує людям, сказав, що коти тут ходити не будуть", - каже Зінаїда Паляниця.

Чоловік разом з дружиною з сусідами не спілкуються. Хвіртка зачинена. ТСН поговорила з чоловіком по телефону. Він каже, що майже десять років розводить рідкісних голубів. За великі гроші купує їх за кордоном і вже неодноразово бачив, як його птахів з’їдали сусідські коти.

Читайте також: У місті на Волині вперше відбувся всеукраїнський флешмоб "Заплати за бабусю"

Чоловік не заперечує, що котів виловлює. Але, мовляв, лише тих, хто заходить до нього. Тварин не вбиває, а вивозить з села. Сусіди ж стверджують, що він навмисне полює на котів. Біля огорожі показують пастки - капкани. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook