"Ми сьогодні сподівалися побачити Президента у Верховній раді аби обговорити вчорашню заяву, з приводу тих подій що відбуваються. На жаль, той формат, який був запропонований не вдовольнив ні парламентарів, ні суспільство, – про це в ефірі телеканалу "Прямий" заявила народний депутат від Волині Ірина Констанкевич, коментуючи так звану "формулу Штайнмаєра", яка була підписана у Мінську. Йдеться на сайті депутаки.

Читайте також: Зеленський заявив про домовленість розведення військ та "формулу Штайнмаєра" (відео)

"Маю надію, що заява парламентських груп і фракцій про те, що має бути комунікація Президента щодо таких важливих заяв зовсім в іншому форматі є потрібною і Президент нас почує", – каже нардеп.

Ірина Констанкевич переконана, що та дорога на яку ступив Президент позначена капканами і гра яка нав’язана нам є сценарієм Росії, адже не розуміти, що попереду глухий кут, це жити в якомусь світі ілюзій або свідомо ставати на цю небезпечну стежку

"Наша депутатська група "За майбутнє" вважає, що попереду мав би бути безпековий блок, а другою частиною мав бути політичний аспект. На жаль ми забуємо уроки минулого про те, як непросто ми здобували свою суверенність і незалежність та як легко її можна втратити. І з цього приводу я хотіла б навести цитату українського класика Миколи Хвильвого: "Отож, чи є розуміння куди йдемо і усвідомлена відповідальність за результат?", – заявила Ірина Констанкевич.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook