Волинський ресторатор та медіамагнат Володимир Пащенко, який відомий своїми провальними проектами, зазнав чергової невдачі.

Читайте також: Волинський бізнесмен висмоктує гроші у олігарха через громадську організацію

У 2017 році громадський діяч за гроші олігарха Степана Івахіва вирішив створити цілий медіа-холдинг. Для цього навіть провели ребрендинг віджившого себе телеканалу "Слово Волині" (теперішній 12 канал), і купили цілий ряд інтернет ресурсів, серед яких і "Волинський інформаційний портал". Останній мав зайняти таблоїдну нішу в області та нав’язати достойну конкуренцію "Таблоїду Волині". Довірили цю складну та кропітку роботу Ользі Зейлик (на той момент редактору-стрічки новин Волинь24), а її роботу курував особисто Юрій Ричук .

Проте за весь час роботи Волинський інформаційний портал запам’ятався читачам лише "товстолобиками" та "поїздатою" фотосесією.

Шквал критики, порівняння ресурсу з "болотом" та новина про те, що новостворене інтернет-видання "Волинь Online" за три дня роботи обійшло в рейтингах VIP стало справжнім ударом для горе-бізнесменів, які вкладали чималі кошти у роботу цього безглуздого проекту.

Читайте також: Як «розвести» державу: кілька фірмових рецептів від Володимира Пащенка

Очевидно, причиною краху стали низький професійний рівень працівників та відсутність будь якого інтересу волинян до трешевих новин та сумнівного таблоїдного контенту. Далася в знаки і велика плинність кадрів на сайті через затримку Юрієм Ричуком гонорарів журналістам, а з дошки оголошень не зникали повідомлення про пошук нових наївних працівників, які б повірили у порядність Володимира Митрофановича.

І ось вже третій день, ще донедавна, амбітний проект Володимира Пащенка перестав "радувати" пересічних волинян своїми "перлами", а головний редактор VIP Ольга Зейлик перекваліфікувалася у кореспондента і знову працює Волинь24, який теж входить до пулу Степана Івахіва і щедро поливає брудом його політичних опонентів.

Кожен вчиться на власних помилках, тому, можливо, чергова невдача Володимира Пащенка змусить псевдо благодійника Степана Івахіва задуматись чи варто фінансувати численні сумнівні проекти відомого тенісиста. Але вочевидь, доки у власника найдорожчого ресторану Луцька є можливість витягувати кошти з кишені свого покровителя, ми ще не раз почуємо про запуски нових, не менш гучних і недолугих проектів Володимира Митрофановича.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter