Під час візиту Порошенка до Луцька, журналістів не забезпечили транспортом для висвітлення подальшої поїздки до Ківерців та Рожищ.

Читайте також: У Луцьку блогеру не дали задати питання Порошенку охоронці президента (відео)

Про це пише Волинська правда.

15 січня, чи не вперше за період каденції Президента України Петра Порошенка висвітлення його візиту для багатьох регіональних ЗМІ опинилося під загрозою.

Після завершення богослужіння більшість журналістів, як і зазвичай, очікували на організований доїзд до наступних локацій. Тим не менш, в останній момент стало відомо, що транспорту для преси не передбачено і журналістам якимось фантастичним чином потрібно встигнути за президентським кортежем своїм ходом.

Читайте також: Губернатор Волині Олександр Савченко не пропустив журналістів на зустріч із Порошенком

У підсумку, частина медійників так і залишилася мерзнути на Театральному майдані і не змогла висвітлити візит Гаранта. У виграшному становищі опинилися забезпечені транспортом телевізійники, а також ті "акули пера", які встигли напроситися в автівки до місцевих чиновників, які супроводжували Петра Порошенка.

Цікаво, невже організатори дійства вважають, що напередодні виборів візит глави держави до двох райцентрів не потребує висвітлення, чи може спрацювала таємнича вибірка на угодних та неугодних журналістів ?

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter