У Петра Порошенка винайшли схему, як врятувати вибори. Вона вже задіяна, але її робота розпочнеться безпосередньо при підрахунку голосів на виборчих дільницях по округах.

Читайте також: Тимошенко закликала Порошенка не порушувати закон та зняти її однофамільця з виборів (відео)

В чому полягає суть схеми фальсифікації

Українці дивуються, чому на вибори зареєструвались аж 44 кандидати. Це рекордне число збиває з пантелику. Втім це не збіг обставин.

Кожен кандидат в президенти відправляє свого представника у якості члена виборчої комісії на кожен територіальний виборчий округ.

На основі документів, які просочились із виборчого штабу БПП, можна побачити, що розглядаються кандидатури на місце члена виборчої комісії. Є основний кандидат, а є резервні. 

Цікаво, що і основні, і резервні кандидатури вже зареєстровані на сайті ЦВК, але від різних кандидатів. Тобто, від Петра Порошенка йдуть одразу кілька членів комісії, які офіційно нібито є представниками інших кандидатів.

Читайте також: "Цілющий дотик Порошенка": українці обурені "відеодоказом" допомоги президента на Євромайдані

Подання на реєстрацію своїх членів виборчих комісій одразу кілька кандидиатів робили прямо зі штабу Петра Порошенка. Звісно, не власноруч.

Отже, ці підставні члени виборчих комісій будуть знаходитись на дільницях і слідкувати за тим, аби не відбувались фальсифікації. На деяких територіальних виборчих комісіях приблизно 8 з 10 членів зареєстровані від кандидатів, які насправді є технічними і ні на що не претендують.

Відтак, вся ця маса незрозумілих кандидатів у президенти з'явилась не просто так, а з метою отримати контроль у виборчих комісіях. У підсумку вже зараз на кожній виборчій комісії більше половини членів – люди Порошенка. До дня голосування, 31 березня, є ще час, аби купити "чужих" членів комісії чи залякати їх.

Що з цього вийде

Зважаючи на колосальний масштаб представників Порошенка у виборчих комісіях, на дільницях можна робити що заманеться. Наприклад, замінити усі бюлетні, урни на дублікати з галочкою навпроти прізвища Пеорошенко.

Які кандидати є помічниками Порошенка

Наразі точно відомо, що Юлія Литвиненко, Володимир Петров, Василь Журавльов, Роман Насіров, Ольга Богомолець є технічними і допомагають Петру Порошенко сфальсифікувати резульати виборів.

Читайте також: Агонія влади: як працює "схема" передвиборної агітації БПП (відео)

Вибори президента 2019 року можуть стати найжахливішими за фальсифікацією у історії України, адже дана схема впливу на результат голосування вже впроваджена і офіційно затверджена в ЦВК.

Детальніше у відеоблозі Анатолія Шарія:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook