Для виступів президента Петра Порошенка у Луцьку, Ківерцях та Рожищі з Волинської області були звезені бюджетники, яких до того ж перевірили у СБУ. Здебільшого це були люди віком 55 і більше років. За завданням Адміністрації президента голова ОДА Олександр Савченко організував лояльну масовку і її транспортування. Для цього використовувались навіть шкільні автобуси.

Читайте також: Порошенко надав перевагу вечері у елітному закладі над спілкуванням з волинянами

У соцмережі Facebook переважна більшість волинян негативно відрегаувала на подібний захід і те, що була зібрана замовна публіка на виступи президента.

Неоднозначно люди сприйняли і виступ-молитву Петра Порошенка у луцькому Свято-Троїцькому соборі.

Читайте також: "Тур "за Томаса – за Парашенка": як рівняни відреагували на візит "гаранта"

Ігор Рицко: "Ось так за вказівкою члена БПП Голови ОДА О.Савченко примусово звозять з області "електорат 55+" на показову масовку доя Порошенка. 

Запитання до керівництва області: хто вам дав право використовувати ШКІЛЬНІ АВТОБУСИ для перевезення масовки??? Огидно було дивитись, як "елЄкторат 55+" повибігали з автобусів з табуретками".

Victor Bobrik: "Та клав він на тих дітей... Йому аби перед "папою" ви*бнутись. То ж не його діти в такий вітрисько будуть по 3-5 км пішки іти з школи додому(("

Богдан Чипинюк: "Цікаво чи самому Порошенку не огидно дивитись на стада, які звозять для масовки?"

Олександр Андрієвський: "Охренеть в Україні війна, економіка в *опі, винні мільярди, ліси вирубують, а всіх Потрошенко з Томосом цікавить, який підняв свій бізнез і країну вгробив!!!! Та Томосом церква має займатися!!!"

Саша Луцький: "Негативне сприйняття таке, що написати коментар адекватний не можливо. З таким трудом ті автобуси для шкіл купуємо... Хто дав право використовувати так нахабно адмінресурс? Зайдіть районну та обласну адміністрацію, ні однієї душі. Всі на Театральній. Це ж якими посадовими інструкціями передбачений такий собі прогул за державний кошт.

Церква і віра в Бога є потребою частини населення і використовувати це чутливе питання як політтехнологію є злочином".

Читайте також: "Обрана" публіка супроводжувала Порошенка у Луцьку, Ківерцях і Рожищі

Андрій Ковальчук: "Бюджетників не дуже хтось питав. Начальство сказало треба, значить треба. Совок продовжується, тільки з Томосом".

Голуб Вікуся: "Позвозили в приказному порядку з усієї області шкільними автобусами держслужбовців для масовки, бо більше нікого силою не заставити, та ще і тих агітаторів, які за 4 тисячі гривень ходять по селах і проводять опитування, хоч би студентів і учнів шкіл пожаліли б, на холод не виганяли. Я знаю, бо маю свого держслужбовця, якому в приказному порядку було приказано бути там".

Оля Слободян: "Не розумію, була б я не на роботі, сама б хотіла сходити і помолитись за Україну. Все ж таки це історична подія. Тому я чомусь хочу вірити, що там люди не за 100 грн стоять".

Bogdan Ptaschnik: "Оля Слободян, нє... були б ви на роботі, встали б в шостій ранку, приїхали б в райцентр, померзли б поки не оголосили – вантажимось в автобус, потім години дві три мерзли в комфортному "Богдані", потім сиділи б в ньому в Луцьку, чекали команди "на вихід", потім централізовано вийшли, колоною під наглядом (щоб не чкурнув ніхто) і вже тоді б реалізували своє бажання помолитись... сподіваюсь людей хоч випустили в туалет... особливо жінок шкода, якщо десь під Луцьком на трасі дали 10 хвилин "мальчікі на ліво, дєвочькі направо в посадку"... інакше бажання по..сяти заважало б бажанню щиро радіти і усміхатись на камеру".

Александр Наумчук: "Моє найбільше враження від "цієї події" – це знання водіями рухів регулювальників!!! це епічний п...ц, я давно так не сміявся... дуже жалкую, що немає відеоспостерігача!"

Микола Миколайович: "Він не молиться, він гастролює. Дає концерти ідіотам. Замість того, щоб робити свою роботу. І ці всі гастролі за наші податки. А податки включені у вартість товарів та послуг..."

Вадим Бухарин: "Якійсь мітинг в церкві, всі оплодують призиденту, це церква?"

Igor Dudarev: "Треба не на Томоси сподіватися, а вкладати в освіту дітей, майбутніх поколінь, тоді ніяких Томосів не треба буде. Освічена людина сама здатна без допомоги ПОПІВ розібратися в тому, що відбувається. А так, Росія використовує церкву для пропаганди своїх ідей і цінностей. А в ПЦУ будуть Порошенки втюхувати свої. Якби українці були б більш освічені – цього б не було! У церкві політпропаганди бути не може!"

Alexey Sotnikov: "Не треба молитися, Петро Олексійович, треба щось реальне робити для країни".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter