Кандидат у президенти Володимир Зеленський записав відеозвернення до Петра Порошенка. Він закликає чинного Гаранта займатись виконанням своїх обов'язків, а не бігати по телеканалах у пошуках опонента.

Читайте також: Порошенко заспівав пісню Зеленському з рокерами (Відео)

"Хочу звернутися до людини, яка займає дуже серйозний пост, пост президента України. Пане Порошенко, я дуже хочу, щоб ви від "я почув", перейшли до "я зроблю". А саме, посадили вбивць Катерини Гандзюк, посадили Свинарчуків і згадали про те, що ви забули – про наших полонених моряків, які зараз сидять за ґратами поки ви набігаєтеся по каналах у пошуках Зеленського, наздаєтеся аналізів всім та накричетесь на стадіоні.

Читайте також: Чому Порошенко хоче зірвати другий тур і як не дати йому це зробити: пояснення

Будь ласка, зробіть це. Це ваші справи. Бо шоумен може стати президентом, а президент, що став шоуменом – це прикро. Дебати 19-го, а справи щодня", – зазначив Зеленський.

Відзначимо, що Петро Порошенко 14 квітня на мітингу у Києві заявив, що запрошує опонента на дебати щодня на будь-якому каналі чи майданчику. Втім після першого туру чинний президент не зробив жодної реальної справи, а лише займався  самопіаром і обливанням брудом Володимира Зеленського.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook