Стали відомі подробиці жорстокого вбивства, що вчинили напередодні на вулиці Потебні, що у Луцьку.  

Читайте також: Повідомили деталі кривавої різанини у Луцьку

Сусідка Галина розповіла, що бездиханне тіло 56-річної жінки знайшла невістка, адже саме їй вбивця довірив свою "таємницю", пише "Конкурент".

Вона викликала поліцію і розповіла, що смертельні удари ножем наніс її чоловік – син вбитої. Місцеві мешканці кажуть, сім’я давно зловживала алкоголем. Пригадують, що мати з єдиним сином жили тут зо тридцять років.

У родині весь час були скандали та бійки. Чоловік виділявся особливою жорстокістю і постійно носив із собою ніж. У свої 29 років ніде не працював, вимагав гроші у матері, і часто робив це силою.

Читайте також: У Луцьку син зарізав свою матір

Деталі моторошного вбивства дивіться у сюжеті:

Нагадаємо, що вчора ввечері на службу 102 надійшло повідомлення про те, що в квартирі за місцем проживання, на вулиці Потебні, у Луцьку, виявили тіло 56-річної жінки без ознак життя.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та наряд патрульної поліції. Слідчі провели детальний огляд місця події, на тілі потерпілої виявили тілесні ушкодження. Поліцейські оперативно встановили, що їх ножем наніс 29-річний син жінки, через що вона й померла. Після цього той залишив місце злочину. Ніж вилучили та направлять для проведення експертизи. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook