Творчий союз розпався, але пара, мабуть, знайшла щастя. Спільні фото з різних курортів кажуть про те, що вони не просто друзі.

Читайте також: Італійські канікули: Настя Каменських похизувалася спокусливою фігурою на пляжі

До дуету "Потап і Настя" була прикута пильна увага. Спекотна красуня Каменських і репер Потап. На естраді вони уособлювали і гумор, і відвертість. Громадськість ретельно вишукувала найменші приводи для того, щоб зрозуміти, якого роду у музикантів союз.

В кінці минулого року тандем "Потап і Настя" заявив, що відтепер вони будуть виступати під власними брендами ПТП і NK. Однак, це зовсім не завадило їм викладати спільні фото. Зрозуміло, багато хто звик бачити їх разом на концертах і запрошували як Настю, так і Потапа. Але спільні виїзди на відпочинок часом бувають набагато красномовнішими будь-яких слів. Створюється повна впевненість в тому, що приховувати свої стосунки пара просто втомилася.

Читайте також:Каменських розповіла про причини розставання з Потапом

Зараз Настя активно просуває свою нову пісню і кліп. Вона красномовно заявила, що презентація для іспаномовної публіки пройшла на ура, а тепер справа за "Греммі". Не можна не визнати того, що разом у артистів справи йшли набагато успішніше.

Можливо, Потап просто вирішив більше часу приділяти своїй продюсерської компанії і проектам. Можливо, Настю чекає жадана американська премія. Але любов допомагає у всіх справах, тому приховувати її зовсім не варто. Адже людина народжена для щастя, а Потап і Настя точно заслужили свою "Чумачечую Весну".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter