Під час чергового брифінгу 11 серпня у Волинській ОДА повідомили, у яких районах на Волині найгірша ситація із хворими на коронавірус.

Читайте також: У Луцьку від коронавірусу помер чоловік

Про це розповіла головний державний санітарний лікар Волині Наталія Янко.

Як зазначила медик, найбільше хворих наразі спостерігається у Маневицькому, Луцькому та Любешівському районах.

"Найвища захворюваність реєструється в Луцькому районі (88 на 100 тисяч), Маневицькому (71,3 на 100 тисяч) і Любешівському (71,3 на 100 тисяч). Високий рівень захворюваності утримується також у містах Луцьк та Нововолинськ", – сказала Наталія Янко.

Окрім того, ситуація не стабілізувалася і на Волинській фабриці гофротари у Нововолинську, де налічується 35 хворих на COVID-19. У геріатричному пансіонаті в Білостоці Луцького району зафіксовано ще один новий випадок захворюваності (захворіла мешканка пансіонату). Загальна кількість хворих – 29 (це як мешканці, так і працівники закладу). Одна мешканка пансіонату померла.

Читайте також: У Луцьку в сервісному центрі МВС – коронавірус

Погіршення ситуації спостерігається у Маневицькому районі, де зареєстровано три нових спалахи: у медичних закладах (11 випадків), поліклінічному відділенні ЦРЛ (5 випадків) та селі Велика Яблунька (6 осіб).

І на території Любешівського район фіксують найбільше сімейних спалахів хвороби. Наприклад, у селах Судче (7 випадків, у тому числі один летальний), Гірки (4 випадки) та Зарудчі (3 випадки).

Нагадаємо, за останню добу на Волині зафіксували 48 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Загалом в області 4375 хворих.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook