Поліція розпочала кримінальне провадження за повідомленням про зґвалтування 22-річної волинянки.

Читайте також: Сліди від удушення та порваний одяг: на Волині зґвалтували дівчину

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, у середу, 20 листопада, до поліції із заявою про зґвалтування 22-річної доньки звернулася 45-річна жителька області. За її словами, у дівчини було побите обличчя, на шиї були сліди від удушення та повністю порваний одяг. Донька повідомила матері, що її зґвалтували та назвала ім'я кривдника, ним виявився 23-річний хлопець, житель с. Невір Любешівського району.

Як виявилось, 19 листопада ввечері кривдник зі своїм другом приїхав в с. Ветли на автомобілі та запросив дівчину відсвяткувати від'їзд хлопця на сезонну роботу, після чого вони поїхали на дачу, де хлопець і зґвалтував постраждалу. Дівчина погано пам'ятає, адже компанія вживала спиртне.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України.

Читайте також: "Затягнув у кущі та жорстоко зґвалтував": бездомний вбив жінку, котра поверталась з магазину

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, проводяться всі необхідні заходи, спрямованні на встановлення осіб, причетних до скоєння цього кримінального правопорушення та притягнення їх до відповідальності.

Санкція статті, визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook