У поліції перевіряють версію батьків 24-річного хлопця, який помер вранці 29 квітня після дискотеки у селі на Горохівщині, з приводу особи, яка, на їхнє переконання, нанесла їхньому синові смертельні удари. 

Читайте також: Повідомили деталі загадкової смерті 24-річного волинянина (відео)

Про це ВолиньPost повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Волинській області. 

Нагадаємо, батьки 24-річного Миколи Кривчука із села Губин Перший Горохівського району розповіли, що уночі напередодні смерті їнього сина біля сільського клубу сталася бійка, від наслідків якої хлопець і помер. За словами батьків померлого, бійка відбулася через суперечку з парубками із сусідньої Сенкевичівки, а смертельні удари синові наніс Артур К., від рук якого постраждало вже декілька людей. 

У поліції ж розповіли, що слідство поліції Волині не залишає поза увагою жодну інформацію, пов’язану із розслідуванням. І наразі слідчі перевіряють версію батьків. 

Відомо, що призначили судмедекспертизу тіла, проводять допити очевидців, слідчі експерименти і одночасні допити. 

Читайте також: Підозрюваного у жорстокому вбивстві волинського офіцера СБУ відпустили на волю

Також слідчі не відкидають у разі необхідності і можливість проведення перевірки показань свідків за допомогою поліграфа. 

До того ж, поліцейські звертаються до громадян, котрим відома будь-яка інформація, пов’язана із протиправними діями щодо померлого 24-річного Миколи Кривчука, невідкладно повідомити за номером "102" або звернутися у слідче відділення Горохівського відділу поліції. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook