Мешканці обласного центру Волині занепокоєні несвоєчасним вивозом сміття та збільшенням кількості безпритульних собак.

Читайте також: У Луцьку автомобіль провалився у яму

Про це йшлося 18 грудня під час оперативної наради в Луцькій міській раді, пише ІА Волинські Новини.

Як повідомили в Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку, у період із 12 листопада до 16 грудня на адресу міськради надійшло 2651 телефонне звернення, 662 із яких – інформаційно-консультативного характеру.

Найбільше лучани скаржилися на житлово-комунальну сферу, зокрема на відсутність теплопостачання, електроенергії, зовнішнього освітлення вулиць, водопостачання, ями на проїзній частині, дороги, благоустрій. Також просили встановити криту зупинку на вулиці Галицького (навпроти Покровської церкви).

Читайте також: Міськрада використає приміщення колишнього дитсадка для департаменту

Окрім того, містяни зверталися до міськради у зв’язку з підтопленням підвалів, ремонтом покрівлі, прибиранням снігу, витоком газу, несвоєчасним вивозом сміття, зупинкою ліфтів, збільшенням кількості безпритульних собак.

Секретар міськради, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт звернув увагу, що постійно продивляється звіти управлінь та департаментів і зазвичай є відповідна реакція. Особливу увагу він звернув на необхідний ремонт ліфтів, оскільки під час прийому громадян лучани розповідають, що, попри зібрані кошти, до налагодження роботи ліфту в під’їзду так і не приступають.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter