У Луцьку у зв’язку із припиненням руху громадського транспорту, міська влада спільно із перевізниками виділить декілька автобусів, які могли б довозити медичних працівників до місця роботи за спеціальними пропусками. 

Читайте ткакож: Повідомили, яких пацієнтів під час карантину прийматимуть луцькі стоматполіклініки

Про це стало відомо під час засідання виконкому сьогодні, 18 березня.

Як повідомив повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови, Григорій Пустовіт, вчора, 17 березня, відбулася спільна зустріч представників влади із головними лікарями усіх лікарень – обласних і міських.

Читайте також: В одній із луцьких поліклінік запустили "гарячу лінію"

"У нас сьогодні буде інформація, скільки медичних працівників потребують довозу до місця роботи. Ми сподіваємось на співпрацю з перевізниками, на їхнє розуміння, будемо сподіватися, що вони почують нас і виділять автобуси на ці маршрути. Ми пустимо автобуси за кошти з міського бюджету, але туди зможуть увійти лише ті люди, які матимуть пропуски. Щоб доїхати до лікувального закладу. Питання не в зупинці транспорту, а у зменшенні контактів. Іншого виходу, як зупинка транспорту, на сьогодні немає. Залишайтесь вдома, не виходьте без потреби, не відвідуйте своїх старших батьків, бо допомагаючи їм, ви можете принести інфекцію, якщо, не дай Бог, її десь підхопили. Давайте берегти старших людей", – наголосив Григорій Пустовіт.

Читайте також: Луцькі муніципали фіксують порушення карантину на ринках міста (відео)

Нагадаємо, під час позачергового сесійного засідання Луцької міськради, було прийняте важливе рішення про тимчасове переведення міста на карантин.

Окрім того, вчора Президент України звернувся із терміновою заявою, про те, щоб закрити усі місця масового скупчення людей: ринки, ТРЦ, клуби, теарти, тренажерні зали, ресторани, салони краси, сауни, перукарні, стоматологічні поліклініки та інше.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook