Повний місяць у лютому настане 9-го числа. В цей день астрологи радять нам тримати свої емоції під контролем і не вступати в суперечки з близькими, пише Уніан.

Читайте також: Різка зміна: синоптики шокували аномальним прогнозом погоди

Повний місяць у грудні: коли, дата

Повня настане 09.02.2020 в 10:35. Це явище пройде в знаку Зодіаку Лев.

Особливості лютневї повні

За словами астрологів, місяць у Леві сприяє всім починанням: від організації спортивних або культурно-масових заходів до корпоративів, спрямованих на згуртування колективу для плідної співпраці.

Багатьох людей тягне до спілкування і розваг. В ці дні практично всі розважальні заклади отримують стабільний дохід. Особливо це стосується казино, тоталізаторів та залів гральних автоматів, оскільки місяць у Леві привносить схильність до авантюр і підвищує необдуману ризикованість.

З цієї ж причини варто відкласти всі серйозні фінансові справи, пов'язані з великими коштами. Щоб уникнути втрат, не варто оформляти операції з нерухомістю, акціями та підписувати серйозні договори. У більшості людей в цей день проявляється схильність до завищеної зарозумілості і як ніколи загострюється схильність до лестощів.

Що можна і не можна робити в повний місяць 9 лютого

9 лютого більше спілкуйтеся з рідними і близькими, зустріньтеся зі старими друзями. Перерахуйте гроші, адже вважається, що так їх стане більше до наступного повного місяця. Також почніть планувати своє життя, складіть графік чи таблицю, прикріпіть свій план на видному місці, щоб не забувати про нього і поступово виконувати. Якщо у вас давно є якась цікава ідея, а зараз є енергія, то потрібно втілити її в життя саме 9 лютого.

Також день відмінно підійде для самоосвіти, для культурного проведення часу і для творчості.



В цей день ні з ким сваріться і не висловлюйтеся різко ні на чию сторону. Не плануйте справу, яка відбере у вас цілий день. Ні в якому разі не обманюйте людей і не беріть у борг.

Повня у лютому: що чекає на знаки Зодіаку 9 лютого

Читайте також: Місячне затемнення 10 січня – найнебезпечніше: що категорично не можна робити

Овен: гороскоп на 9 лютого 2020

Для Овнів це сприятливий день. Ви будете добре справлятися зі справами. Можливі корисні знайомства.

Телець: гороскоп на 9 лютого 2020

На Тельців чекає доволі напружений день. Важливо не давати волю поганого настрою і не зривати своє роздратування на тих, хто ні в чому не винен.

Близнюки: гороскоп на 9 лютого 2020

9 лютого вам доведеться виправляти помилки чужих людей. Цей день відмінно підходить для творчих справ.

Рак: гороскоп на 9 лютого 2020

У Раків в цей день буде відмінно працювати інтуїція. Вона буде допомагати вам у робочих моментах, так і в особистому житті. Прислухайтеся до неї.

Лев: гороскоп на 9 лютого 2020

Початок дня буде напруженим. В цю добу краще не приймати рішень, що стосуються фінансових питань та інвестицій.

Діва: гороскоп на 9 лютого 2020

Сьогодні на Дім, де інші відступлять.

Читайте також: Сонячні та місячні затемнення: які сюрпризи очікувати цього року

Терези: гороскоп на 9 лютого 2020

В цей день намагайтеся не плекати ілюзій і реально дивитися на речі. Практичність допоможе вам уникнути багатьох проблем.

Скорпіон: гороскоп на 9 лютого 2020

Розраховувати на ясність ситуацій в цей день не доводиться, і навіть ті люди, які зазвичай допомагали вам добрими порадами, сьогодні навряд чи зможуть бути корисними. Найкраще пожертвувати відпочинком і у всьому розібратися самому.

Стрілець: гороскоп на 9 лютого 2020

День буде насиченим і неспокійним. Справ буде маса, але намагайтеся не перепрацьовувати. Виберіть дійсно важливі і зосередьтеся на них.

Козеріг: гороскоп на 9 лютого 2020

В цей день менше турбуйтеся через дрібниці. Невдачі часом трапляються з усіма, але вони можуть бути зовсім не такими значними, як вам здається.

Водолій: гороскоп на 9 лютого 2020

З'явиться багато неприємних і складних завдань. Не варто намагатися впоратися з ними поодинці. Залучіть перевірену надійну людину.

Риби: гороскоп на 9 лютого 2020

Обережність допоможе уникнути небезпечних ситуацій, а також може стати причиною, по якій ви впустите багатообіцяльний шанс. Можливі романтичні пригоди.

Місячний календар на лютий 2020

 



Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook