Правоохоронні органи розслідують обставини загибелі молодого чоловіка на будівельному майданчику в обласному центрі.

Читайте також: В Локачинському районі втопився молодий чоловік

Волинські слідчі розпочали за фактом смерті працівника на будмайданчику в Луцьку кримінальне провадження за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу "Порушення вимог законодавства про охорону праці, що спричинило загибель людини". Триває досудове розслідування. Тіло загиблого направлено на судмедекспертизу, про це повідомляє портал T1.ua з посиланням на прес-службу НПУ регіону.

Нагадаємо, в понеділок, 13 серпня, нещасний випадок стався на будівництві в облцентрі за адресою вулиця Рівненська, 25. Загинув 21-річний будівельник, мешканець міста Ківерці. Хлопця спіткала страшна смерть: коли він виконував монтажні роботи у котловані, стався зсув піску, і молодого чоловіка засипало. Медики, прибувши на місце трагедії, лише констатували смерть потерпілого в результаті асфіксії.

У своєму сюжеті журналісти телеканалу Суспільний.Волинь узяли коментар щодо події у в. о. головлікаря центру екстреної медицини Андрія Абрамова.

"Надійшло до нас звернення, що чоловіка на вулиці Рівненській, 25 у котловані засипало землею. Наша бригада прибула через три із половиною хвилини. Поки чекали, поки його знайшли, в принципі, він уже був мертвий і не потребував проведення реанімаційних заходів. Причина смерті, певне, настала внаслідок асфіксії (удушення)", – розповів медик.

Також трагічний інцидент прокоментував завідувач сектору обласного управління Держпраці Ярослав Головка, за словами якого, деталі смерті чоловіка на будівництві вивчатиме спеціальна комісія.

Читайте також: У Луцьку помер декан Інституту культури СНУ

"Прорвали каналізаційні системи, і в котловані засипало, обвал ґрунту. Він працював за суспільно-правовою угодою. Який там договір – ще ніхто нічого не бачив". 

Тепер волинські поліцейські, а також спецкомісія, мають встановити причини загибелі людини на будівельному майданчику.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter