Центральна виборча комісія затвердила форму і текст виборчого бюлетеня для голосування на виборах президента України, а також форму виборчого бюлетеня для повторного голосування.

Читайте також: Мураєв знявся з виборів на користь іншого кандидата в президенти

Відповідне рішення члени ЦВК ухвалили на засіданні 8 березня, пише Сегодня.

За словами заступника голови ЦВК Євгена Радченка, текст бюлетеня українською мовою надрукують тільки з одного боку на аркуші розміром 20х80 см пісочного кольору із захисними елементами.

Прізвища та імена кандидатів будуть розміщені в алфавітному порядку з даними про них, які викладені в постанові про реєстрацію кандидатів. Після скасування реєстрації п'яти кандидатів бюлетень буде містити прізвища 39 кандидатів в президенти відомості про них.

Читайте також: Псевдохабар, який пропонували Юрію Тимошенку за зняття з виборів, виявився провокацією Банкової проти Юлії Тимошенко

Номер виборчої дільниці буде надрукований високим друком з застосуванням захисної фарби, яка проявляється на звороті бюлетеня.

Виборчі бюлетені надрукують в кількості, на 0,5% перевищує кількість виборців, за даними Державного реєстру виборців станом на 7 березня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook