Перша леді відвідала відкриття виставки "16 днів проти гендерного насильства".

Читайте також: "Вони справжні": українців вразило сімейне фото Зеленських

Олена Зеленська, відома своєю активною позицією, продовжує відвідувати різні заходи. Цього разу перша леді вирушила на відкриття виставки, присвяченої глобальній акції "16 днів проти гендерного насильства", повідомляє РБК-Україна.

Івент, організований за підтримки Фонду ООН в області народонаселення, відбувся сьогодні, 25 листопада, у Міжнародний день боротьби з насильством проти жінок.

Просто і стильно: Олена Зеленська в незвичайному кежуал-образі відвідала відкриття виставки проти гендерного насильства

У ньому взяли участь Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, урядовий уповноважений з питань гендерної політики, відома телеведуча і філантроп Маша Єфросиніна, народні депутати та інші.

Просто і стильно: Олена Зеленська в незвичайному кежуал-образі відвідала відкриття виставки проти гендерного насильства

Олена, участь якої в івенті заздалегідь не повідомляли, стала почесною гостею. Для виходу в світ ікона стилю вибрала незвичайний кежуал-образ. Чорні вузькі штани і светр з високим горлом, зверху на який одягла довгий піджак пісочного відтінку в дрібну чорну клітку. Доповнили образ чорні туфлі на низькому ходу, з аксесуарів Олена віддала перевагу дрібним сережкам, а також символічній стрічці.

Волосся першої леді було заплетене в колосок з випущеними у скронь пасмами, а макіяж зроблено легкий – з тонкими стрілками і натурального відтінку губами. Виглядала перша леді просто і стильно.

Читайте також: Булінгу – ні: Олена Зеленська зустрілась з представником ЮНІСЕФ в Україні

Просто і стильно: Олена Зеленська в незвичайному кежуал-образі відвідала відкриття виставки проти гендерного насильстваПросто і стильно: Олена Зеленська в незвичайному кежуал-образі відвідала відкриття виставки проти гендерного насильстваПросто і стильно: Олена Зеленська в незвичайному кежуал-образі відвідала відкриття виставки проти гендерного насильства

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook