Держаудитслужба виявила розтрату державних коштів під час ремонту стадіону "Шахтар" у місті Нововолинськ. Про це пише ІП "Нововолинськ".

Читайте також: На Волині "бізнесмени" по схемі розкрали 3,9 мільйона бюджетних гривень

На вимогу народного депутата Ігоря Гузя Управління Західного офісу Держаудитслужби в області здійснила ревізію та виявила факти завищення вартості робіт під час капремонту трибун та бігових доріжок стадіону "Шахтар" у Нововолинську. До відповідальності притягнули 4 особи і зупинили операції з бюджетними коштами до усунення виявлених порушень. Про це йдеться на сторінці парламентаря у фейсбук.

Зловживання стосувалися подвійного включення окремих видів будівельних робіт, завищення вартості послуг технагляду, відсутність корегування орендної плати на індекс інфляції та заниження кількості спожитих комунальних послуг орендарями, порушення бюджетного законодавства через попередню оплату за послуги постачання теплової енергії та природного газу, приховування дебіторської заборгованості та низка інших зловживань, пов’язаних зі сферою управління КП СОК "Шахтар" упродовж 2018-2020 років.

Читайте також: У Луцькому районі керівники підприємств вкрали майже 2 мільйони гривень

На момент проведення ревізії об’єкт в експлуатацію не зданий та за умовами укладеного договору підряду з ПП "Транс-Дор-Сервіс", капітальний ремонт стадіону планується закінчити в 2021 році, – повідомляє Держаудитслужба.

Матеріали ревізії щодо зафіксованих зловживань передані правоохоронним органам.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook