Син колишнього депутата російської держдуми від партії "Родина" Максима Шингаркіна 18-річний Роман покінчив з собою. Разом з ним суїцид скоїла його дівчина Олександра Соловйова, 20 років. Вони прикували себе один до одного наручниками і впали з даху. Подія сталася в підмосковному місті Жєлєзодорожний.

Читайте також: В анексованому Криму побили та пограбували свата Леоніда Кучми

Перед смертю обоє змінили аватар у російській соціальній мережі "ВКонтакте". На фото – викладене із конструктора слово "Суїцид" і дві фігурки, повідомляє Meduza.

Роман навчався в російському економічному університеті ім. Плеханова. Його подруга – на медика в Пушкіно. Перед смертю хлопець залишив на своїй сторінці пост про те, що його життя було низкою страждань. Олександра в мережі видавала себе за хлопця. Залишила передсмертну записку.

Читайте також: Україна готова помилувати росіян, які попросили Путіна їх обміняти

Роман був прихильником російського опозиціонера Олексія Навального. Брав участь в антикорупційному мітингу, який організовував політик 26 березня 2017-го. Це був перший захід, на який масово вийшла молодь. Поліція затримала більше тисячі чоловік. Роман заліз на стовп. Згодом його зняли. ЗМІ називали хлопця символом того мітингу.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter