Президент Росії Володимир Путін хворий. Дану заяву зробив російський журналіст Саша Сотник, пише "Znaj. ua".

Читайте також: Від страшної хвороби, вб'ють свої ж, під час сексу: ясновидці повідомили як помре Володимир Путін

"Найточніший діагноз кремлівському пацієнту поставив Борис Нємцов. Поставив, не будучи професійним психіатром. І зробив це вичерпно, за що і поплатився життям", – зазначає журналіст.

Сотник вважає, що Путін страждає синдромом Івана Грозного. При цьому журналіст переконаний, що психопатологія прогресує завдяки щоденним півторагодинним молитвам.

Синдром Івана Грозного, за запевненням Сотника, є певною психічною патологією, яка проявляється не відразу, але помітно прогресує. Саме ці метаморфози і зауважує він за Володимиром Путіним.

Читайте також: Смерть Путіна нічого не змінить для України – російський політик

Журналіст вважає, що слова президента РФ про ядерний удар є попередженням і таким чином глава кремлівського режиму дає зрозуміти, що його влада є довічною, а будь-яка спроба повалення буде жорстоко покарана.

"Ранкові півторагодинні молитви прискорили процес розвитку психічного розладу громадянина Путіна, а побожність підсилила загальний фон світосприйняття даного суб'єкта", – стверджує Сотник.

До того ж журналіст вважає, що Путін живе в своєму власному світі, а цей світ для нього нереальний. Він відчуває себе месією, який рятує Росію, карає зрадників і відступників і бореться з зовнішніми ворогами.

Журналіст бачить вихід з цього або фізичним усуненням хворого, або арешт Путіна де-небудь на міжнародному саміті.

Читайте також: В Грузії випустили презервативи з Путіним (Фото)

"Не думаю, що в цьому випадку його подільники зважаться натиснути на "червону кнопку". Скоріше, вони наввипередки побіжать каятися і причащатися на той же Захід, розповідаючи страшні історії про те, як божевільний людина, що загордилася себе Государем, їх катував і ґвалтував, змушуючи робити те, чого вони так не хотіли…", – додав Сотник.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter