Радник Путіна і за сумісництвом куратор війни на Донбасі Владислав Сурков організував таємну зустріч з ватажками "Л-ДНР".

Читайте також: Убивство Захарченка приїхали розслідувати російські спецслужби

Згідно інсайдерської інформації, зустріч була проведена для обговорення майбутнього терористичних псевдодержав на тимчасово непідконтрольному Україні Донбасі, пише Політека.

Як повідомив російський пропагандист Сергій Білоус, таємна зустріч була проведена 10 вересня в Ростові-на-Дону. Куратори Кремля викликали на нараду делегацію з окупованих територій, серед яких були так звані "міністри" і "депутати".

Також відомо, що з російської сторони на зустрічі були присутні наступні персони: сірий кардинал Кремля Сурков, голова міжвідомчої комісії з питань так званих "Л-ДНР" Сергій Назаров, керівники силових відомств і відомий політтехнолог Олексій Чеснаков, який не приховує роботи з терористами на Донбасі .

Під час наради була обговорена "бурхлива діяльність" Олександра Тимофєєва і його заступника Михайлова. Йшла розмова про конфіскацію їхнього майна і про кримінальне переслідування. За словами пропагандиста Білоуса, Кремль робить ставку на Пушиліні, але не збирається зменшувати вплив на Донбасі.

Читайте також: 366 хрестів: українці нагадали Путіну про його звірства під Іловайськом

"У Кремлі впевнені, що Пушиліну необхідно заробити авторитет, щоб місцеві бачили в ньому господарника. Крім цього, Москва вимагає, щоб "Л-ДНР" позбувалися від мілітаристської політики, щоб бути більше схожими на сусідні регіони РФ", – пише Білоус.

"Чинним ватажкам АП поставила ультиматум – продемонструвати населенню заслуги нової команди. Населення нібито має побачити, що псевдореспублікі пливуть в мирному руслі. Крім цього, Москва готує показові арешти за віджимання бізнесу", – підсумував пропагандист.

Ресурси, підконтрольні терористам Донбасу, вже відреагували на інформацію, заявивши, що ніякої зустрічі в Ростові не було.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter