У Володимир-Волинському міському суді 17-го квітня продовжили розгляд "п’яної" справи щодо депутата Волинської обласної ради від партії "Самопоміч" Олексія Панасюка.

Його звинуватили у вчиненні адміністративного правопорушення за статтею 130 адмінкодексу "Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції" в частині відмови від проходження тесту на алкогольне сп’яніння, передає "Буг".

Читайте також: П'яний депутат "Самопомочі" ховався від поліції у туалеті волинської лікарні

Зауважимо, що судове слухання "розтягнулося" на кілька днів. Так, вчора 16-го квітня заслуховували свідків з цієї справи.

Суддя Надія Пікула зачитала Постанову по справі, в якій спростували інформацію про упереджене ставлення працівників поліції до Панасюка. Також підтвердили, що депутат відмовився від проходження алкотесту в медичній установі, так як не довіряє лікарям. Дії правоохоронців і медиків визнали правомірними.

Суд визначив розмір штрафу у сумі 10 200 гривень, а також позбавив депутата обласної ради права керувати транспортними засобами на один рік. Також на Панасюка поклали судові збори. Зазначимо, що він має 10 днів, аби, за необхідності, подати апеляцію.

Якщо ж протягом 15 днпів Панасюк не сплатить штраф, то сума стягнення подвоїться.

Варто зауважити, що попереднє рішення суду за вчинення дорожньо-транспортної пригоди Олексій Панасюк подав апеляцію та продовжує відмовлятися визнавати свою провину.

Нагадаємо, що Олексій Панасюк був затриманий працівниками поліції 21 березня за водіння автомобіля у стані алкогольного сп'яніння. Депутат в ТМО відмовився проходити тест на алкоголь за допомогою драгера.

У лікарні Панасюк вів себе неадекватно. Із приймального відділенння, зрозумівши, що йому пропонують пройти тест на вміст алкоголю в крові, полопотів  у… дитяче. Замкнувся у вбиральні і репетував та викрикував різну нісенітницю, тим самим побудив не лише медичний персонал, а й маленьких пацієнтів, які знаходилися на лікуванні.

Ганьба такому обранцю!

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter