Волинян просять допомогти зібрати кошти на лікування мами двох дівчаток Тетяни Куценко з Нововолинська, до якої повернувся рак.

Читайте також: Онкохвора волинянка потребує коштів для дороговартісного лікування

5 років тому жінка вже боролася за своє життя зі страшною недугою на ім’я РАК, боролась та перемогла. А тепер хвороба повернулася у вигляді метастаз у легенях та печінці.

І знову Тетяна Куценко вступає у боротьбу, для якої потрібні кошти. Волинянка потребує дороговартісного препарату для лікування та просить усіх небайдужих допомогти зібрати кошти.

Про це пише Люда Цимбалюк на своїй сторінці на Facebook.

"Ібранс" – препарат, який може продовжити життя моїй доньці, практично вилікувати. По програмі "Заради життя" ціна препарату – 43000грн. (це на місяць). Повна ціна – 86000грн. Першу упаковку ми вже купили. Для простої української сім’ї сума навіть по програмі – дуже дорого. Після хіміотерапії донька сильно ослаблена, хто знає що це – розуміє", – йдеться у дописі.

Жінці приписали препарат "Ібранс". На місяць його потрібно на 43 тисячі гривень. Знадобиться щонайменше 16 курсів цього препарату, а це – 688 тисяч гривень.

Наразі, як повідомила жінка, залишилося зібрати 350000 на "обов’язковий курс". Таблетки допомагають, болі вже нема, КТ показує постійну позитивну динаміку.

"Донька поїхала робити КТ, від результату залежить чи ми будемо раді і будемо святкувати чи будем плакати і нам буде не до свят. Позитивна динаміка "М" печінки, тобто метастази зменшуються", – пише мама жінки.

Читайте також: На Волині матері двох дітей терміново потрібні кошти на лікування

"Ваші пожертви, наші зусилля – не марні. Це перше КТ після того,як донька розпочала приймати "Ібранс". Щиро дякую всім, хто допоміг матеріально. Без вашої допомоги ми ніколи б не змогли придбати такий дорогий препарат – 43000грн на місяць", – йдеться в дописі.

"Лікування треба продовжувати. Хто може, не залишайте нас. Допомога ще потрібна. Ми маємо надію на зцілення", – звертається онкохвора волинянка до усіх небайдужих.

Карточка ПриватБанк 4149499119683579 Куценко Тетяна.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter