Шевченківський районний суд Києва 14 лютого арештував 300 тисяч доларів на британських рахунках колишнього голови Державної фіскальної служби (ДФС) України Романа Насірова.

Читайте також: "Освіжися": нардеп облив Насірова водою у прямому ефірі (відео)

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Судовий репортер".

Зазначається, що екс-голова ДФС щонайменше упродовж трьох років мав у розпорядженні кошти в сумі 297 730 доларів США на рахунку у фінансовій установі на території Британії. При цьому гроші не відображались у жодній з декларацій Насірова під час його перебування на посадах держслужбовця, за винятком декларації кандидата в президенти України, поданої одразу ж після інформування обвинуваченого про виявлення цих коштів британськими правоохоронними органами.

Читайте також: "Хочемо простим людям показати": Богословська принесла в ЦВК 2,5 мільйони готівкою в чорному пакеті (фото)

Так, 16 січня 2019 року Насіров подав декларацію кандидата у президенти, де зазначено про грошові активи на брокерському рахунку в установі Interactive Brokers в сумі 297 730 доларів США. За його словами, ці гроші на брокерський рахунок були внесені до того, як він почав займатися публічною діяльністю.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook